Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Saudská Arábie chystá nejdelší, nejvyšší a nejrychlejší horskou dráhu na světě
Vizualizace zábavního centra; odkaz: content.sixflags.com/qiddiya/about-the-park

Saudská Arábie chystá nejdelší, nejvyšší a nejrychlejší horskou dráhu na světě

Už v roce 2023 si budou návštěvníci moci na vlastní kůži zkusit jízdu na nejdelší, nejvyšší a nejrychlejší horské dráze světa. Falcon's Flight bude součástí zábavního parku Six Flags Qiddiya v Saudské Arábii.

Falcon’s Flight překoná všechny hlavní atributy, které se u horských drah sledují - délka, výška a rychlost). Stane se tak nejlepší horskou dráhou na světě.

Nic pro zbabělce!

Na čtyřkilometrové trati návštěvníci dosáhnou rychlosti 250 km/h, v jeden čas zažijí delší stav beztíže a sjedou z 200 metrů vysokého útesu.

Krouživá jízda na hraně útesu a následný sešup bude vrcholovým zážitkem. Proto si horská dráha vysloužila jméno Falcon's Flight, které v překladu znamená let sokola. 

Six Flags Qiddiya má velké ambice

Práce na zábavním parku Six Flags Qiddiya započaly před dvěma lety a mely by skončit v roce 2030. Tou dobou bude Six Flags Qiddiya jedním z největších zábavních parků na světě. 

Na ploše 31 hektarů bude 28 zábavních atrakcí, včetně nejvyšší atrakce typu Drop Tower, která spustí návštěvníky volným pádem ze 144 metrů. 

Ambice parku ale sahají daleko za zábavní atrakce. Kromě běžných hotelů, turistických resortů a sportovních areálu, nabídne safari park, vodní svět a závodní dráhu pro automobily. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.