Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Eurowings přichází s novou linkou Praha – Maroko

Eurowings přichází s novou linkou Praha – Maroko

Maroko je překrásnou exotickou zemí. Dostat se do ní však dalo do jisté míry práci. S tím je ale konec. Postarala se o to nízkonákladová letecká společnost Eurowings.

Maroko je překrásnou a výjimečnou destinací, která dokáže cestovatele v plné míře pohltit a nabídnout mu něco ze svých tradic a zvyklostí. Co byste řekli na takový Agadir? Cestovateli vyhledávané město plné zajímavostí. Ať už jde o historické objekty, moderní hotely, tržitě a krásné pláže. Výchozí bod pro další poznávání této země. Agadir si vás získá mnohými specialitami.

  • Písečná pláž Plage d´Agadir
  • Stará pevnost Kasbah
  • Krokodýlí park Crocopark
  • Populární tržiště Souk El Had
  • Ptačí údolí Birds Valley

Tak právě do těchto míst se nyní můžete podívat bez jakýchkoliv dopravních komplikací a zdržování. O vše se postará nová letecká linka společnosti Eurowings.

Maroko je zase o něco dostupnější

Už nyní máte jedinečnou možnost, nalézt termíny letů z Prahy do Maroka a zpět, respektive do Agadiru. Nízkonákladové aerolinky Eurowings tuto jedinečnou nabídku zahrnuly do svého portfolia. První let se uskuteční 1. 11. letošního roku (2023). Poté se linka stane určitou pravidelností, avšak s jistými přestávkami a mezerami.

Cestovatelé a dobrodruzi se mohou těšit na let trvající přes čtyři hodiny. Ano, za tak krátkou dobu se s Eurowings můžete octnout v prostředí beduínů, luxusních hotelových komplexů, ale také u pláží vyhledávaných surfaři.

Letový řád nové linky

Zmínka padla o nepravidelnosti připravované linky Praha – Agadir. Tomu tak skutečně je. Po inauguračním letu lze toto spojení využívat dvakrát týdně. Poté budou drobné pauzy a přestávky. Další plánované lety jsou na konec prosince a poté v lednu každou sobotu. Pokud tedy chcete využít nejbližší listopadové linky, přijdou vám vhod následující letové řády.

  • Středa – Z Prahy do Agadiru 6:10 až 10:35 a z Agadiru do Prahy 11:25 až 15:40
  • Sobota – Z Prahy do Agadiru 10:00 až 14:25 a z Agadiru do Prahy 15:25 až 19:40

Už s předstihem si můžete plánovat, jak tento letový řád zapadne do vašeho cestovatelského itineráře. Nutno podotknout, že v současné době vychází levněji let z Prahy do Agadiru, kdežto opačný let je cenově zhruba trojnásobný až čtyřnásobný. Zkušení cestovatelé se však spoléhají na to, že postupem času dojde k poklesu cen, takže zpáteční letenku bude možné pořídit mezi čtyřmi až pěti tisíci korun.

Využijte rezervační systém Eurowings

Zařaďte se mezi první nadšené cestovatele, kteří se z Prahy vydají přímým letem do marockého Agadiru. Užijte si nadcházející zimu v sluncem zalité zemi, kde bude krásně. Stačí využít rezervační systém Eurowings a sledovat vývoj cen nabízených letenek.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.