Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Maledivy nabízí k pronájmu celý ostrov. Značka: sociální odstup zaručen

Maledivy nabízí k pronájmu celý ostrov. Značka: sociální odstup zaručen

Trápí vás na účtu přebytečných 22 milionů? Vyrazte na Maledivy. Na čtyři dny budete mít pro sebe celý ostrov. Zažijete dovolenou v tropickém ráji s dostatečným sociálním odstupem.

Maledivy nabízí dovolenou bez lidí. Za milion dolarů si můžete pronajmout celý ostrov Nitulis v atolu Baa, který je biosférickou rezervací organizace UNESCO. Minimální doba pobytu jsou čtyři dny. Pokud si připlatíte, nikdo vás vyhánět nebude.   

Co si za pár milionů koupíte?

Za 22 milionů korun člověk očekává jistý luxus, kterého se mu také dostane. V ceně budete mít osobního sluhu, neomezené množství koktejlů, lekce meditace nebo vodní aktivy jako šnorchlování. Personál za vás ochotně vyřeší veškeré papírování na úřadech, zatím co vy si budete užívat ráj na zemi. 

Maledivy z koronaviru těží

Maledivy v době světové pandemie paradoxně prosperují. Vděčí za to snížené konkurenci v regionu – většina asijských zemí zůstává uzavřena – a svému geografickému charakteru, který jim umožnil dostatečnou izolaci od světa. 

K návštěvě Malediv nutně miliony nepotřebujete. Vyberte si z celé řady dostupných zájezdů a utečte na čas před celosvětovým šílenstvím do klidného světa odpočinku a zábavy. 

Jak je to s aktuálními podmínkami vycestování do nejoblíbenějších světových destinací se dočtete v našem velkém přehledu. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.