Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Bílo pod vámi, modro nad hlavou. Kouzelné lyžování a pohádková zábava ve ski areálu Gitschberg Jochtal

Bílo pod vámi, modro nad hlavou. Kouzelné lyžování a pohádková zábava ve ski areálu Gitschberg Jochtal

Lyžařská střediska Itálie patří mezi Čechy k nejoblíbenějším. Jihotyrolský lyžařský resort Gitschberg Jochtal není výjimkou. Resort nabízí vše pro fantastickou zimní dovolenou. Upravené sjezdovky, kvalitní služby a nekonečné možnosti vyžití, jakmile sundáte lyžáky. 

Oblíbené Dolomity

Lyžaři, kteří nechtějí brzdit po prvních dvou obloucích a následně stát 20 minut ve frontě na lanovku, míří do ski areálů v Rakousku a snow parků v Itálii. V Dolomitech objevíte poměrně nové středisko, které prošlo modernizací a řadou úprav. Jak prozradí Gitschberg Jochtal ski map, jedná se o dva propojené areály. Splní očekávání pokročilých lyžařů, sportovců v tréninkových programech i rodin s menšími dětmi. Disponuje desítkami sjezdovek nejrůznějších úrovní, moderními lanovkami a umělým zasněžováním s dostatečnou kapacitou. Areál se neustále rozšiřuje, každý rok se návštěvníci mohou těšit na kilometry nových tratí jak pro sjezd, tak pro běžkaře

Gitschberg a Jochtal, oba krásné

Areál Gitschberg je pastvou pro oči, je přesně tím areálem, který vidíte na prospektech cestovních kanceláří jako lákadlo na úžasnou zimní dovolenou. Jochtal je mírně zalesněný a se sousedním Gitschbergem jej spojuje kabinová lanovka. Ta při přepravě mezi středisky překonává hlubokou rokli v údolí Eisacktal. Oba areály mají velmi dobré propojení na hotelová střediska lemující sjezdovky a na skibusy pro ty co využijí ubytování v soukromí. 
Gitschberg Jochtal nabídne více než 55 km sjezdovek, dokonce i ty v nadmořské výšce nad 2 500 m n.m. 

Velký nabídkou, nízký cenou

Gitschberg Jochtal patří mezi cenově příznivá střediska, a to i ve srovnání s ostatními středisky pro lyžování v Brixenu. Areál je protkaný restauracemi, které servírují pokrmy po celý den i stylovými horskými chatami, kam můžete vyrazit na romantickou večeři a ochutnat tyrolské speciality. 
Kromě lyžování, Brixen nabízí síť bazénů, ploch pro bruslení, tenisových kurtů a squashe, plochy pro curling nebo drah pro bowling. 

Vyrazte za lyžováním do Brixenu

Hlavní lyžařská sezóna začíná od prvních prosincových týdnů a pokračuje po celý březen. Na vrcholu Gitschbergu si budete užívat nádherných výhledů, Jochtal se pyšní různorodými sjezdovkami, které uspokojí i náročné. Děti se mohou těšit na dětskou výukovou zónu. 
Italské Alpy jsou proslulé kvalitně řešeným systémem lanovek, pohyb mezi různými sjezdovkami je zajišťován přes přibližovací sedačkové lanovky a kabinky. Samozřejmostí je vyhřívání sedaček a doplnění areálu o sáňkařské dráhy. 
Areál Gitschberg Jochtal je členitý a rozmanitý, objevíte svahy všech orientací. Kvalitní povrch si budete užívat za všech povětrnostních podmínek. 

Investice zrodila rodinné centrum

V posledních letech se do areálu značně investovalo, podařilo se vybudovat perfektní lyžařskou infrastrukturu s řadou doplňkových služeb. To dělá z lyžování v Brixenu skvělou adresu pro rodinnou dovolenou. Prověřte ceny lyžování, již brzy se můžete těšit na zasněžené vrcholky italských Alp. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.