Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nejlepší přímořské letovisko současnosti představuje nádherné pláže

Nejlepší přímořské letovisko současnosti představuje nádherné pláže

 Emirát Dubaj je úchvatnou metropolí, který vás překvapí naleštěnými mrakodrapy, nekončící zábavou a luxusem. Ve výčtu dubajských nej je třeba zmínit nádherné moře. Až se nabažíte ruchu velkoměsta můžete relaxovat na nádherných plážích. Dubaj jich nabízí přes 70 kilometrů!

Největší a nejhezčí

Za nejlepší dubajskou pláž je považována JBR open beach. Lemuje rozlehlou oblast Jumeirah Beach Residence s těmi nejluxusnějšími hotely. Prohlédnout si můžete hotel ve tvaru mořské vlny nebo vystavěné dubajské benátky. Pláž má hebounký písek a mírný vstup do moře. Úseky, kde je možné se koupat, jsou viditelně označeny. Díky své rozlehlosti nepůsobí pláž nikdy přeplněným dojmem. Je tak čistá, že se zde líhnou želvy několikrát do roka. Nabídka občerstvení je dostatečná i při plném obsazení kapacity pláže, určitě pláž nevynechejte.

Kráska La mer

Pláž La mer patří mezi nově zbudované pláže, je z jemného písku a lemována vzrostlými palmami. Příjemným benefitem je její každodenní čištění. Pláž má širokou nabídku vodních sportů a můžete si zde užít velké open-air nákupní centrum. Nechybí restaurace, vodní park či kino. La mer je vhodná pro ty, kteří chtějí strávit den aktivně i pro vyznavače odpočinku a relaxace. Děti uvítají sportoviště, trampolíny a dětská hřiště

S drakem na Kite beach

Milovníci kitesurfingu si natolik oblíbili dubajskou pláž až se po vyhledávaném sportu i pojmenovala. Pláž láká milovníky vodních radovánek a sportovních aktivit. V místě je několik půjčoven sportovního vybavení. Odpočívat můžete třeba na paddleboardu nebo na připravených lehátkách. Pláž patří mezi živější a není zde nouze o restaurace, bary a drobné občerstvení. Dominantou pláže je sedmi hvězdičkový hotel ve tvaru plachetnice, který jistě znáte z fotografií. 

S dětmi na Al mamzar beach

Dubaj už dávno není uzavřenou destinací, kam se vydává jen pár dobrodruhů. Míří se samozřejmě i rodiny s dětmi, které si nejvíce oblíbily pláž Al mamzar. Pláž je rozlehlá, připomíná spíše rodinný park. Pláže jsou zde celkem čtyři a najdete zde i hřiště, místo pro piknik nebo dva velké bazény. Pláže mají mírný vstup do moře a hebký písek. 

Klid a relaxace na Al sufouh beach

Pláž přezdívaná jako tajná nebo poklidná, to je Al sufouh beach. Je oblíbená mezi místními, kteří se vyhýbají komerčním místům. Ví o ní jen několik málo turistů a den tu tráví ti, kteří chtějí klid a více soukromí. Budete tu jen s několika dalšími návštěvníky, také proto, že v místě nejsou restaurace ani stánky s občerstvením

Miami v Dubaji

Za dubajské Miami je považována pláž u Dubai Marina. Pláž je populární v denních i nočních hodinách, protože je lemována mrakodrapy a luxusními hotely. Nabízí několik promenád a dobře vybavený plážový komplex se sprchami, šatnami a toaletami. Večer je centrem zábavy. Můžete sem vyrazit za koupáním, ale i za nákupy, dobrým jídlem v restauracích nebo za sportem. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.