Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nová geotermální laguna na Islandu nabízí více než výhled
Zdroj: Facebook - Sky Lagoon Iceland; odkaz: www.facebook.com/SkyLagoonIceland

Nová geotermální laguna na Islandu nabízí více než výhled

Chvíle odpočinku a relaxace jsou důležité pro každého z nás. Pro Islanďany to platí dvojnásob. Spojení mysli, těla a nabírání nových životních sil umožňuje nově otevřená geotermální laguna.

Relaxačních míst na Islandu je víc než dost. Laguna Sky Lagoon je přece jenom v něčem výjimečná. Leží v malebném prostředí nedaleko Reykjavíku obklopená skalisky a zelení. Největší dominantou celého areálu je venkovní jezírko navržené tak, že opticky přechází do samotného oceánu. 

Sky Lagoon v překladu znamená Nebeská laguna. Své jméno nenese pro nic za nic. Odpočinek v bazénu s teplotou kolem 39 stupňů Celsia a vodopády připomíná ráj na zemi. Pomyslnou třešničkou na dortu je sauna s jedním z největších panoramatických výhledů na Islandu.

Božský zážitek v sedmi krocích

Manažerka komplexu Sky Lagoon doporučuje návštěvníkům absolvovat celý regenerační rituál čítající sedm kroků. Vše začíná v geotermálním jezírku, pokračuje přes ochlazovací bazének, saunu a končí tělovým peelingem, párou a finální sprchou. Před návštěvou se ale musíte předem objednat na konkrétní čas a zaplatit cca 1 500 českých korun.

Kromě Nebeské laguny ale nezapomeňte i na další krásy Islandu. Prohlédněte si našeho průvodce pro Island a naplánujte si dovolenou snů.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.