Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Život na zámku ve Versailles. Nově otevřený hotel Vám to umožní

Život na zámku ve Versailles. Nově otevřený hotel Vám to umožní

Chcete zjistit, jaké je to strávit noc na skutečném francouzském zámku? A co takhle rovnou ve Versailles? Právě zde byl otevřen luxusní hotel.

Francouzský zámek ve Versailles asi není třeba komukoliv představovat. Právě v tomto věhlasném areálu vznikl nový hotel s názvem Le Grand Contrôle, který je situován v budově bývalého finančního střediska. Přepych je pro tento hotel naprosto vlastní, vždyť prezentuje zámecký život se vším všudy.

Užívat si budete vkusně upravených interiérů v zámeckém stylu. Použit je autentický nábytek ze staré doby. S kompletním zařizováním dokonce pomáhal Emmanuel Vidal-Delagneau. Expert na francouzskou historii. Hotel Le Grand Contrôle se pyšní celkem čtrnácti pokoji a jedním velkým apartmánem s plochou až sto dvacet metrů čtverečních.

Kvalita služeb a nevšední zážitek

Hotel na zámku Versailles nabízí prožitek královského života se vším všudy. Součástí hotelových služeb je tak spousta nadstandardních věcí:

  • večeře v podání královských banketů,
  • jídlo připravuje šéfkuchař Alain Ducasse, držitel dvaceti michelinských hvězd,
  • součástí hotelu je patnáctimetrový bazén,
  • nechybí wellness a spa zóna,
  • po uzavření zámku pro veřejnost se nabízí možnost individuálních prohlídek,
  • dostupné jsou i běžně nepřístupné prostory zámku.

Tento nezapomenutelný zážitek je pochopitelně vykoupen i odpovídající cenou. Noc v hotelu Le Grand Contrôle začíná na částce 1 700 eur.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.