Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Poznejte 10 nejoblíbenějších míst na Maledivách

Poznejte 10 nejoblíbenějších míst na Maledivách

Plánujete dovolenou na Maledivách a hledáte vhodné místo, lokalitu, potažmo resort, kde byste se ubytovali? Pak vám přinášíme desítku těch nejpopulárnějších, které mezi cestovateli jednoznačně vedou.

Dovolená na Maledivách by měla být primárně nezapomenutelným zážitkem. Aby tomu tak opravdu bylo, měli byste si pro trávení času zvolit ideální místo. Resort, potažmo lokalitu, kde si užijete oné exotiky, teplého moře, pestrého podmořského světa a nadstandardních služeb.

Paradise Island Resort

Zabydlete se v bungalovech nebo ve vodních vilách. Takový je Paradise Island Resort & Spa, kde vám nebude chybět potápěčská škola, venkovní bazén i lahodné restaurace. Do tohoto resortu se dopravíte za dvacet minut jízdy člunem z Male. Kolem resortu je překrásná pláž, kde budete mít slunečníky zdarma.

Sun Island Resort

Zamiřte na ostrov Nalaguraidhoo, kde se nachází tento poměrně rozlehlý čtyřhvězdičkový resort. Jeho velikost je spojena s přemírou nejrůznějších aktivit, ať už jde o vodní nebo pozemní sporty. Nudit se zde rozhodně nebudete. K dispozici je celkem 426 pokojů odlišného typu a úrovně.

Gangehi Island Resort

Další z míst určené pro milovníky podmořského světa. Soukromí zde spojíte s rybařením nebo potápěním. Jen patnáct minut plavby od resortu se nachází jedna z vyhlášených oblastí pro pozorování života pod vodou. V rámci resortu jsou organizovány nejrůznější aktivity, takže jde o působiště pro sportovní nadšence.

Filitheyo Island Resort

Místo vzdálené asi 120 kilometrů od Male. Atol Faafu, kde najdete příjemný klid a odpočinek. Azurové moře, bílé pláže, ale také možnost windsurfingu. V tomto resortu si hlavně odpočinete, protože jeho nedílnou součástí jsou nejrůznější masáže a ostatní procedury. Vyhledávané jsou i plavby na lodích po okolí.

Malahini Kuda Bandos

Cenově dostupnější resort, který není spojen s přílišným luxusem. Poskytne vám však velice příjemné zázemí pro dovolenou na Maledivách. Čtyřhvězdičkový hotel je obklopený bujnou tropickou vegetací. Nabízí se krásné výhledy, vodní sporty a wellness centrum. Zkrátka ideálně poměr cena/servis.

Thulhagiri Island Resort

Tento resort leží asi třináct kilometrů od Male. Tvořen je necelou devadesátkou vodních vil a bungalovů. Ne nadarmo je označován, jako ideální místo pro zamilované páry. To podtrhuje větší míra soukromí, palmové háje, překrásné pláže, ale i možnost plavání s delfíny a ostatními mořskými tvory.

Royal Island Resort

Další z lokalit vhodných pro zamilované. Právě zde můžete realizovat svoji svatební cestu. Romantické místo, kde vám nebudou chybět organizované aktivity, kulturní akce, ale také soukromá vířivka. Kromě lázní Araamu Spa vás osloví překrásné místo Hanifagu Bay, kam doplujete za 15 minut. To je pozorování mant, potápění a nekonečná relaxace.

Vilamendhoo

Pokud pro vás nejsou písečné pláže prioritou a dáváte přednost spíše poznávání podmořského světa, zamiřte do Vilamendhoo. Místo obklopené korálovým útesem, díky čemuž si budete užívat šnorchlování plnými doušky. K vidění je žralok velký, manty a spousta dalších živočichů. Resort je zaměřený na milovníky všeho pod hladinou moře.

Sun Siyam Olhuveli

Zhmotnění té opravdové relaxace. Přesně takové možnosti vám přináší tento resort tvořený především stylovými vilami. Spojení třech ostrůvků je zárukou dostatečného množství barů, restaurací a přidružených služeb. Krásná laguna, tři bazény a možnost realizace vodních aktivit.

Soneva Fushi

Tak trochu jiný model ubytování na Maledivách. V tomto případě jde o ekologický hotel zasazený do biosférické rezervace. Vyrazte na dovolenou na atol Baa, kde se nachází vyhlášené potápěčské centrum. Místo jako stvořené pro milovníky ryzí přírody a podmořského světa.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.