Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Dubaj si připisuje další rekord. Má nejvyšší nekonečný bazén
Zdroj: Facebook - Address Beach Resort; odkaz: www.facebook.com/addressbeachresort

Dubaj si připisuje další rekord. Má nejvyšší nekonečný bazén

Obsah článku

Není tajemstvím, že se Dubaj pyšní hned několika rekordy. K největšímu nákupnímu centru na světě a nejvyššímu mrakodrapu se nyní přidává nejvýše položený nekonečný bazén. 

Nekonečný bazén, který je známý také pod anglickým názvem infinity pool, se vyznačuje neviditelnými okraji. Ten nejvýše položený hledejte ve Spojených arabských emirátech, konkrétně v Dubaji. Je součástí hotelu Address Beach Resort. 

Luxusní bazén se nachází v 77. patře, v 210 metrech nad zemí. Nabízí nádherné výhledy na městskou čtvrť Dubai Marina, umělý ostrov Palm Džumeira, ale i ikonickou dubajskou plachetnici Burdž al-Arab. Jeho délka 75 metrů navíc nabízí dostatek místa na plavání. 

Plavání s nádhernými výhledy si ale dopřejí jen hoteloví hosté. Veřejnost smí navštívit vedlejší restauraci, ze které si lze užít výhled na bazén i na Dubaj ale bez plavání. 

Dovolená v Dubaji 2021

V době koronavirové pandemie patří Dubaj k místům, které se svých turistů odmítají vzdát. K cestě do oblíbeného emirátu vám stačí negativní PCR test ne starší než 72 hodin. 

Dubaj vás alespoň na chvíli dokáže vrátit do normálního života. Rouškám se sice nevyhnete, ale naplno si užijete otevřené restaurace, obchody i zábavní centra. Vyberte si ten pravý zájezd do Dubaje a užijte si zaslouženou dovolenou. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.