Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nejbohatší, nejluxusnější, nejkrásnější. Abú Dhabí představuje pláže s bělostným pískem

Nejbohatší, nejluxusnější, nejkrásnější. Abú Dhabí představuje pláže s bělostným pískem

Zemí neomezených možností byla dříve nazývána Amerika. Dnes už to s přehledem mohou být Spojené arabské emiráty. Moderní budovy a megalomanské stavby střídají fantastická nákupní centra a propracovaná sportoviště. Nechybí místa pro odpočinek a krásné koupání. Objevte nádherné pláže v Abú Dhabí.

Pláže Abú Dhabí

Arabskému poloostrovu se přezdívá kolébka dávných civilizací, dnes se zde snoubí úcta k tradicím a obdiv k moderním technologiím a architektuře. 
Emirát Abu Dhabi je největší a nejbohatší ze Spojených arabských emirátů. Abú Dhabí je domovinou hned několika luxusních hotelových resortů, které nabízí nádherné pláže s hebkým pískem a průzračně čistou vodou. Výhodu mají hoteloví hosté, kteří v daném resortu bydlí a mohou si užívat vyhrazenou pláž.

Kromě hotelových pláží jsou v Abú Dhabí veřejně přístupné pláže, které okouzlí bělostným pískem a překvapí propracovaným zázemím a širokou nabídkou doplňkových služeb. Klidnější pláže najdete v blízkosti Abú Dhabí, pokud se vypravíte dál za město.

Pláž s modrou vlajkou, Corniche

Nádherně upravenou pláž s čistou vodou si vychutnáte v blízkosti prezidentského paláce. Je rozlehlá a nabízí spoustu zábavy pro děti a bohaté sportovní i odpočinkové vyžití pro dospělé. Bělostný, hebký písek pod nohama a nádherný výhled na protější ostrov Lulu, láká k celodennímu pobytu. Nechybí čistá sociální zařízení s dostatečnou kapacitou. 

Na ostrov za pláží Saadiyat

Krásná pláž s bělostným pískem je na ostrově Saadiyat. Je oblíbená u rodin s dětmi i u těch, kteří hledají klid a soukromí. Pláž je vyhledávaná milovníky plachtění a windsurfingu a má celkovou délku přes 9 km. V nabídce jsou také hodiny jógy, jízdy na člunech a pro hotelové hosty lázně a tělocvičny. V blízkosti pláže je široká nabídka občerstvení. Pláž je pod ochranou místních orgánů, mají zde líheň kriticky ohrožené želvy.

Pláž Yas se zábavními parky

Pláž na ostrově Yas je veřejnou pláží v blízkosti luxusních hotelů. Má nádhernou promenádu kolem pláže a pro děti je připraveno množství aktivit. Zalíbí se vám bazény pro nejmenší a široká nabídka vodních sportů a půjčoven sportovních potřeb. Po koupání můžete vyrazit na ostrově za zábavními parky.

Nejluxusnější ostrov světa, Nurai

Jako Maledivy Středního východu je označovaný ostrov Nurai. Pláže jsou lemovány luxusními vilami, ke každé přísluší vlastní bazén. Děti si užijí zábavné animační programy a je zde několik hřišť a sportovišť. Ostrov Nurai nabízí fantastickou atmosféru Spojených arabských emirátů ve spojení luxusu, odpočinku a nádherného místa s kouzelnými výhledy.

Klima Emirátů láká k dovolené po celý rok, ale nejlepším obdobím jsou měsíce březen a listopad, kdy má vzduch a voda ideální teplotu. Hlavní turistickou sezónou jsou měsíce prosinec a leden. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.