Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nejhezčí pláže na Maledivách

Nejhezčí pláže na Maledivách

Maledivy jsou natolik nádherné, je až stěží uvěřit, že mohou být některé pláže krásnější než jiné. Přesto je to pravdou a nádherné pláže s bílým pískem, které jsou devizou tropického ráje mají drobné rozdíly. Vypravte se poznat nejhezčí pláže na Maledivách. 

Nejstarší resort na Maledivách, atol North Ari

Není překvapením, že budování turistických resortů začalo na těch nejkrásnějších místech. Na ostrově Veligandu, atol North Ari, je vůbec nejkrásnější maledivská pláž. Resort byl kompletně rekonstruován a dnes patří mezi nejdražší letoviska vůbec. Účtování vysoké ceny si atol může dovolit díky nádheře místní pláže, která je v noci podtržena podvodním osvětlením. 

Bikini beach na ostrově Rasdhoo

Pláž jako z pohlednic a propagačních materiálů cestovních kanceláří je Bikini, kterou objevíte na ostrově Rasdhoo. Hebký bělostný písek, čirá hladina vody, divoká příroda a kouzelný podmořský svět. Užijte si maledivský sen.

Milaidhoo island v rezervaci UNESCO

Pás pláže Milaidho je obklopený chráněnou rezervací UNESCO a vedle fantasticky barevného korálového útesu. Nacházíte se na místě plném soukromí a romantiky. Jste pár kroků od zálivu Hanifari, tam můžete pozorovat největší skupinu mantry na světě nebo žraloka velrybího

Soukromí na Lily beach

Ostrov Huvahendhoo ukrývá poklad v podobě soukromé pláže Lily beach. Ta je pravým potápěčským rájem. Pokud hledáte místo plné romantiky pro pobyt ve dvou nebo klidné rodinné dovolené s dětmi, pak vás Lily beach přivítá s otevřenou náručí. 

Nedotčená Kanuhura

V nádherné a nedotčené části Malediv objevíte ráj. Kanuhura na odlehlém ostrově Lhaviyany. Dotek luxusu, pohodlí a nádherné přírody si užijete právě zde. Je to ideální místo pro páry i rodiny s dětmi. Na atol se dostanete hydroplánem. 

Jeden ostrov, jeden hotel, Cocoa Island

Ostrovní hotel na atolu Jižní Male, který je rozprostřený po několika menších plochách je natolik unikátní, že stojí za vidění. Letovisko je plně ekologické, vše je postaveno a provozováno tak, aby okolní příroda zůstala co nejméně dotčená. To pravé bydlení v souladu s přírodou vás čeká právě zde. 

Jedno z neoblíbenějších letovisek, Reethi beach

Reethi beach byste našli na malém ostrově Fonimagoodhoo v severní části atolu Baa. Útes se může pyšnit nádhernými plážemi lemovanými palmami a úžasným podmořským světem. Klid, soukromí a nekonečné šnorchlování nadchne i vás. Právem je ostrov Fonimagoodhoo jedním z nejoblíbenějších maledivských letovisek.

Malinkatý ostrov Mirihi

Civilizací nepolíbený je ostrov Mirihi. Napříč jej přejdete za pár minut. Čeká vás nádherná pláž a nekonečné hodiny relaxace v naprostém soukromí. Budete obklopeni palmami, hebkým pískem a tyrkysovými vlnami. Vidět západ slunce právě zde bude tím nejkrásnějším zážitkem. 

Vyrazte na Maledivy a užijte si nezapomenutelnou dovolenou. Lodní dopravou se dostanete k vysněnému atolu s nejkrásnější maledivskou pláží. A když najdete nejkrásnější pláž na Maledivách s největší pravděpodobností jste našli i nejkrásnější pláž na světě

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.