Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Milovníci turistiky a nádherné přírody zbystřete. Nová letecká linka za nízkou cenu

Milovníci turistiky a nádherné přírody zbystřete. Nová letecká linka za nízkou cenu

Vidět Nový Zéland je snem mnoha milovníků zelených kopců a nedotčené přírody. Lokace na druhé straně světa je však velkou překážkou. Podobnou nádheru můžete obdivovat mnohem blíže. Nyní dokonce s přímým letem za výhodnou cenu. Vypravte se na Azorské ostrovy.

Nádherná příroda Azor

Malá rozloha, obrovská rozmanitost. Azorské ostrovy nabízí hory, sopky, jezera, hustou vegetaci, vodopády a samozřejmě oceán. 
Překrásné souostroví je pravým rájem pro všechny, kteří chtějí obout pohorky nebo se opřít do pedálů kol. Budete obdivovat fantastické útesy, hezké a liduprázdné pláže, malebné vesničky nebo si odpočinete v horkých pramenech. 
Evropský Nový Zéland dostojí své přezdívce a představí vám mnoho ze své rozmanité přírody. Budete projíždět podobnou krajinou jako v legendární trilogii Pán prstenů.

Termální prameny

Azorské ostrovy si udržují stabilní teplotu okolo příjemných dvaceti stupňů. Moře je zde chladnější a je vítaným osvěžením po náročné horské túře. Prohřát se můžete v nespočtu termálních pramenů nebo termálních jezer. Krajina Azor je ovlivněna sopečnou činností, objevíte mnoho kráterových jezer, vodopádů, roklí a potůčků.

Život v oceánu

Pozorovat velryby se vám na běžné dovolené jen tak nepoštěstí. Když ale vyrazíte na Azorské ostrovy, budete mít téměř jistotu, že během výletu se s některými setkáte. Vorvaně obrovského můžete potkat během celého roku, v jarním období je k vidění plejtvák obrovský. Zahlédnout můžete i kosatku dravou nebo keporkaka. Potěšit se můžete i pohledem na delfíny nebo vzácné druhy želv.

Od dubna na Azorské ostrovy

Smartwings pravidelně rozšiřuje nabídku letů, nově přidává letecké spojení Praha a Azorské ostrovy. Od konce dubna 2024 budou v nabídce za zvýhodněnou cenu přímá spojení na ostrov São Miguel. Odlety jsou plánovány na pátek a úterý. V ceně letenky je příruční zavazadlo a doba letu je přibližně 5 hodin.
Azory jsou destinací pro dobrodružné povahy a zapálené turisty. S malými dětmi nebudete mít šanci objevit všechny krásy, proto se destinace doporučuje pro pobyt se staršími dětmi, abyste mohli podnikat túry a výlety po okolí.

Se Smartwings do Atlantiku

Smartwings nabízí lety do dalších atraktivních destinací Atlantiku. Pohodlně můžete navštívit Kanárské ostrovy nebo nádhernou Madeiru

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.