Severní Amerika

Vízum do Kanady 2019 - jaké doklady potřebuji

Podmínky vstupu do Kanady

Jedním z nejdůležitějších dokumentů při vstupu do Kanady je bezpochyby platný cestovní pas. Tím byste měli při shánění všech potřebných náležitostí rozhodně začít. Dalším dokumentem pak bude vízum, popřípadě eTA vízum. To se odlišuje podle toho, za jakým účelem jedete do Kanady a jak dlouho v ní chcete setrvat.

eTA vízum

eTA vízum využijete v případě, že do Kanady cestujete za turismem, na rodinnou návštěvu nebo služební cestou a za studiem. Pak byste měli počítat s tím, že musíte požádat o elektronické vízum eTA, bez něhož dokonce nebudete vpuštěni ani do letadla. eTA vízum je vhodné pro ty, kdo v Kanadě nebudou setrvávat déle, jak šest měsíců. Náklady na něj samotné jsou ve výši 7 kanadských dolarů.

Vízum do Kanady

Pakliže nespadáte do kategorie eTA, je zapotřebí vyřídit jiné příslušné vízum, a to na základě charakteru vaší cesty. Nejčastěji jsou to studentská víza nebo pracovní víza, jež jsou vlastně takovým pracovním povolené pro činnost realizovanou na území Kanady.

A pokud byste náhodou chtěli zkusit štěstí, tak 1 000 šťastlivců z celého světa je ročně losováno pro získání Working holiday víza s platností na jeden rok.

Oblíbené hotely: Kanada

  • od 8 490 Kč
    Usa, Kolumbie, Panama, Kostarika, Belize, Honduras, Mexiko Z Miami Na Lodi Norwegian Pearl - 393981487P
    Kanada
  • Ruby Princess
    Kanada