Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Odrazuje vás od návštěvy Thajska karanténa? Nově jí můžete strávit na jachtě

Odrazuje vás od návštěvy Thajska karanténa? Nově jí můžete strávit na jachtě

Obsah článku

Thajsko má sice své hranice otevřené, ale po všech cestujících vyžaduje povinnou čtrnáctidenní karanténu. Opatření, které odrazuje řady turistů, se snaží zpříjemnit. Karanténu mohou strávit na luxusní jachtě. 

Karanténa na jachtě má svá pravidla. Návštěvníci se mohou plavit nejvýše 10 kilometrů od pobřeží a po celou dobu karantény musí mít nasazený digitální náramek. 

Digitální náramek průběžně monitoruje jejich pulz, tlak a teplotu. Tyto data následně vyhodnotí úřady, které rozhodnou, zda se cestující může volně pohybovat. Většina země ale stále zůstává turistům uzavřena. Jedním z ostrovů, které vstup turistům povolují, je ostrov Phuket. 

Golfová karanténa

Pokud nejste fandou čtrnáctidenního pobytu na pohupující se lodi, můžete využít možnost golfové karantény. Thajsko nabízí pět golfových resortů, které vás na dobu karantény ubytují. Alternativou je strávit dva týdny v jenom z thajských hotelů. 

Láká vás výlet do tropického ráje? Najděte si ten pravý zájezd do Thajska.

Pokud vás přeci jen složitá opatření odradila, mrkněte se, do jakých zemí se dá dostat bez karantény. Ve hře je Egypt i Dominikánská republika.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.