Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Benátky si konečně užijete se vším všudy

Benátky si konečně užijete se vším všudy

Turistická sezóna v Benátkách se dostává do plných obrátek. Zapříčinilo to zrušení tamních restrikcí, které omezovaly nejenom místní obyvatele, ale především turisty.

Benátky jsou vyhledávanou italskou oblastí, kam každoročně směřuje spousta turistů. Loňská sezóna 2020 byla kvůli pandemii koronaviru katastrofální. Nyní ovšem přichází změna a blýská se na lepší časy. I když většina Itálie zůstává zařazena do žluté zóny, která je spojena s omezeným vycházením, Benátky přešly do zóny bílé. To znamená, žádná večerka a možnost setrvat v barech a restauracích v prodloužené otevírací době. Takovou novinku pochopitelně vítají všichni turisté.

Nadšení z tohoto kroku je na všech frontách. Vedle návštěvníků jsou rádi i samotní provozovatelé podniků. Po roce nejrůznějších restrikcí se turistický život v populárních Benátkách začíná navracet k normálu. Kromě Benátek spadají do bílé zóny i další části Itálie:

  • Abruzzo
  • Ligurie
  • Region Benátsko
  • Umbrie
  • Sardinie

Doufejme, že ve stejném duchu upadajících restrikcí budou pokračovat i ostatní turistické lokality Itálie a přejdou během následujících týdnů ze žluté zóny do bílé.

Vyrazte na dovolenou do Itálie a užijte si konečně proslulý noční život u moře.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.