Oceánie

Vízum do Austrálie 2019 - jaké doklady potřebuji

Podmínky vstupu do Austrálie

Při vstupu do země se musíte prokázat dvěma doklady. Tím prvním bude pochopitelně cestovní pas. V jeho případě hraje důležitou roli hlavně platnost, která by měla končit až poté, co budete opouštět Austrálii. Následně je vyžadováno vízum, jež platí pro všechny občany České republiky.

Vízum do Austrálie

V tomto směru budete mít rozhodně na výběr, protože při cestě do Austrálie lze žádat o víza libovolného ražení. Od těch turistických, až po ta tranzitní.

  • Turistické vízum eVisitor visa (651) – Je třeba o něj žádat mimo Austrálii. Má platnost 12 měsíců a umožní vám pobyt v délce trvání tři měsíce. Jeho udělení je bezplatné.
  • Turistické vízum Visitor visa (600) – Vízum, o které můžete žádat přímo v Austrálii. Je určeno k turistickým a služebním účelům bez možnosti výdělku. Jeho platnost je od tří měsíců do jednoho roku. V jeho případě musíte počítat s poplatkem v závislosti na délce pobytu od 140 do 1 020 AUD.
  • Studijní vízum – Umožňuje vám v Austrálii pobývat déle jak tři měsíce právě kvůli studijním účelům. Jeho cena je 560 AUD.

Kromě pracovního víza a toho tranzitního s délkou platnosti 8 – 72 hodin můžete své štěstí zkusit také při žádosti o Work and Holiday vízum, kterých je rozdáváno 500 ročně a stojí 440 AUD.

Oblíbené hotely: Austrálie

  • od 15 560 Kč
    Austrálie, Nový Zéland Na Lodi Radiance Of The Seas - 393883507P
    Austrálie
  • od 19 340 Kč
    Austrálie, Nový Zéland Na Lodi Ovation Of The Seas - 393883541P
    Austrálie
  • od 18 560 Kč
    Usa, Kanada Ze Seattlu Na Lodi Celebrity Solstice - 394021962P
    Austrálie
  • od 50 160 Kč
    Emerald Princess
    Austrálie
  • od 14 170 Kč
    Austrálie, Nový Zéland Na Lodi Norwegian Jewel, Plavba S Bonusem - 394033053A
    Austrálie