Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Vyrazte s Čedokem za exotikou s pomocí nových přímých letů

Vyrazte s Čedokem za exotikou s pomocí nových přímých letů

Cestovní kancelář Čedok rozšiřuje portfolio svých přímých letů. Díky spolupráci s leteckou společností Luke Air se nyní podíváte třeba na Zanzibar bez jediného přestupu.

Vzdálené exotické destinace se i v době koronaviru staly téměř jedinými, kam se dalo vycestovat. Lidé je navíc chtějí poznávat také po pandemii, čehož si je vědoma cestovní kancelář Čedok. Ta se rozhodla zapracovat na ještě větším komfortu při cestování do vybraných destinací a rozšířila spolupráci s leteckou společností Luke Air.

Bez jediného přestupu se dostanete do zemí, jako je:

Přeprava Airbusem A330-200

Italské aerolinky vás budou přepravovat velkým Airbusem A330-200, který pojme až tři stovky cestujících. Absence jakéhokoliv přestupu je pak zárukou toho, že třeba na Maledivách se octnete už za deset hodin letu. Přímé lety mají zkrátka něco do sebe a přispívají k celkově lepšímu prožitku z dovolené. Když k tomu připočtete ještě zajímavé ceny zájezdů cestovní kanceláře Čedok, jde o velice zajímavou volbu.

Všechny odlety za exotikou jsou rozplánovány v průběhu letních prázdnin. Na podzim se pak budete moci podívat na již zmiňovanou Kubu.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.