Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nejlepší kavárny v Praze. V jedné vás čeká mazlení v pravém slova smyslu

Nejlepší kavárny v Praze. V jedné vás čeká mazlení v pravém slova smyslu

Nespočet kaváren v nejrůznějším stylu potkáte v Praze, třeba jen ve dvou ulicích. Která si získá vaše srdce, pohladí vás atmosférou a rozehřeje šálkem voňavé kávy? Poradíme vám, kde jsou výtečné dezerty i to, kde se můžete pomazlit s chlupatým stvořením. 

Kavárna: Místo klidu a přátelských setkání

Kavárna je místem, kde hledáme klidné a vlídné prostředí, chvíli relaxace, únik od všedních starostí i zázemí pro setkání s přáteli. Samozřejmostí by měla být usměvavá obsluha, atraktivní nabídka nápojů a drobné občerstvení. Našli jsme přesně ta místa, která splní vaše očekávání. Prošli jsme Prahu a zde jsou naše tipy.

Nádherný interiér, skvělé jídlo i pití


Zdroj: https://www.instagram.com/cafe.savoy/

Noblesa, příjemná atmosféra i závan lesku doby minulé. Útulné Café Savoy si vás okamžitě získá. Interiér obložený dřevem je vkusně sladěný s moderními prvky. Budete se cítit hýčkaní, vstoupí do vás klid a na chvíli přestanete spěchat. V Café Savoy si můžete dopřát výtečnou snídani, širokou nabídku českých specialit a tradičních jídel. Přijďte si vychutnat atmosféru stylové kavárny Savoy a možná potkáte i některou celebritu. 

Najdete zde:

Adresa: Vítězná 5,Praha 5,cafesavoy.ambi.cz
Telefon: +420 731 136 144
Web: www.cafesavoy.ambi.cz

Můj šálek kávy bude i váš šálek kávy


Zdroj: https://www.instagram.com/mujsalekkavy

Kavárna, kde se budete cítit jako doma, je Můj šálek kávy. Interiér je příjemně útulný a vítá i ty, kteří přijdou v tričku a teniskách. Kavárna získává nové a nové hosty, protože je jen málo míst, kde ochutnáte skutečně čerstvě praženou kávu, která je vyrobena z nejkvalitnějších zrn. Provozuje ji firma Doubleshot, která se na pražení kávy přímo specializuje, a dokonce ji vyváží do celého světa. Vy ji máte nadosah, vybírat budete z káv bolívijských, etiopských nebo si můžete nechat připravit degustační menu. A ke kávě patří domácí zákusek z pražského pekařství Lenka Cakes Bakery. Vypravte se za dokonalým kávovým zážitkem. 

Adresa kavárny:

Adresa: Křižíkova 105,Prague 8
Telefon: +420 725 556 994
Web: www.mujsalekkavy.cz

Více než sto let s vámi, Kavárna Slavia


Zdroj: https://www.instagram.com/cafeslavia/

Naproti Národnímu divadlu navštívíte legendární kavárnu Slavia. Usedněte do míst, které hostili Bedřicha Smetanu nebo Franze Kafku. Interiér kavárny je laděn do stylu art deco, z obrovských oken kavárny je skvělý výhled na historické pražské skvosty. A skvostná je i nabídka tradičních českých jídel a kávy. Do kavárny doporučujeme rezervaci o prestižní kavárnu je mezi hosty velký zájem. 

Do prestižní kavárny zamiřte na adresu:

Adresa: Smetanovo nábřeží 1012/2,110 00 Praha 1
Telefon: +420 224 218 493
Web: www.cafeslavia.cz

Kavárna Letka má jedinečné kouzlo


Zdroj: https://www.instagram.com/cafeletka/

Příjemné prostředí, které vítá každého hosta, dokonce i hosty čtyřnohé. Takové najdete v kavárně Letka. Vypravte se za skvělou kávou, kterou můžete doplnit o snídaňové menu. V dopoledních hodinách vás čeká i nabídka pozdní snídaně, takzvaného brunche. A komu se v kavárně zalíbí ráno, může se vrátit večer na pivo. Každý den pro vás budou mít v kavárně napečeno a uvařeno. Rozcuchejte účes a užijte si pohodlí kavárny Letka. 

Adresa: Letohradská 44, Praha 7
Telefon: +420 777 444 035
Web: https://cafeletka.cz

Potkat kočku je snadné, Kočičí kavárna


Zdroj: https://www.instagram.com/kavarnakocici

Výborná káva, široká nabídka zákusků a doslova mazlivý interiér. To je kočičí kavárna, která hostům nabízí pohodlí i mazlení hned s desítkou koček. Některé jsou hravé, jiné si líně řeknou o vaši pozornost a pohlazení. Kavárna je vyhlášená nabídkou výborných veganských, bezlepkových i raw dezertů. K nim je podávána nejchutnější čerstvě pražená káva v českých končinách od firmy Doubleshot. 

Za kávou i pochlazením vyrazte sem:

Adresa: Michalská 3, 110 00 Praha 1
Telefon: +420 223 008 284
Web: http://kavarnakocici.com

Zavřete oči a posaďte se vedle Alberta Einsteina


Zdroj: https://www.instagram.com/cafelouvre/

Přes 120 let hostí milovníky kávy Café Louvre. Kavárna doplněná galerií má širokou nabídku snídaní, tradičních českých specialit i lehkého občerstvení. Uchvátí vás nádherný a prostorný interiér na který navazuje hned několik soukromých salónků. Posaďte se do míst, kde si šálek kávy vychutnával Franz Kafka, bratři Čapkové nebo Albert Einstein

Za kávou s nádechem historie:

Adresa: Národní 22, 110 00 Praha 1
Telefon: +420 224 930 949
Web: www.cafelouvre.cz

Kavárna, co hledá jméno je místem setkání nejen umělců


Zdroj: https://www.instagram.com/kavarnacohledajmeno

Když se potká parta lidí, kteří chtějí zachránit chátrající objekt truhlárny určený k demolici, může vzniknout unikátní prostor kavárny, ve kterém se budete cítit vždy příjemně. V kavárně vládne uvolněná atmosféra, můžete se těšit na výběrovou kávu a širokou nabídku domácích lahůdek. Netradiční kavárna je doplněna galerií, ateliérem pro umělce a obrovským dvorem. 

Váš útěk od reality najdete zde:

Adresa: Stroupežnického 10, 150 00 Praha 5
Telefon: +420 775 466 330
Web: https://kavarnacohledajmeno.cz

Kavárna, co voní květinami, Tika


Zdroj: https://www.instagram.com/kavarnatika

Na počátku byl nápad, rozšířit květinářství o nabídku výborné kávy a drobného občerstvení. Dnes můžete posedět v krásném a příjemném prostředí obklopeni vůní čerstvě řezaných květin a dopřát si snídaně, svačiny, polévky, saláty či dezerty. Vydejte se do míst, kde se vůně čerstvé kávy mísí s nádhernou vůní květin. 

Za vůní kávy a květin vyrazte do Karlína:

Adresa: Křižíkova 703/97D, 186 00 Praha 8
Telefon: +420 774 888 483
Web: https://kavarnatika.cz

Etapa, kavárna i dobrota na cestu či domů


Zdroj: https://www.instagram.com/etapa_pgfoodies/

Etapa je kavárna, kam se můžete zastavit na snídani, brunche, domácí limonádu či výběrovou kávu. Ale i mnohem víc. Můžete si zde objednat i celou řadu prémiových produktů nebo si nechat poslat dobroty domů. Pro spěchající jsou otevřeny online objednávky a výdejní okénko. A kdo bude mít zájem, můžete se zúčastnit i výukového kurzu či workshopu. 

Adresa: Urxova 479/6, 186 00 Praha 
Telefon: +420 725 751 468
Web: https://www.etapa.cz

Pilot Café, jako doma


Zdroj: https://www.instagram.com/pilotcafecz/

Vřelá a vstřícná atmosféra, podtržená výběrovou kávou, domácími dezerty z těch nejkvalitnějších surovin nebo lahodnou sklenkou vína. Nabídka kávy se neustále mění, vždy ochutnáte něco nového. Vypravte se na snídani, svačinku nebo jen tak posedět a odpočinout si od shonu velkoměsta. 

Zaleťte si na výbornou kávu:

Adresa: Ovenecká 1072/17, Praha 7 | Letná
 Telefon: +420 723 160 701
 Web: https://www.pilotcafe.cz

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.