Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Nejlepší kavárny v Brně. Smykuj tam

Nejlepší kavárny v Brně. Smykuj tam

Přestaňte spěchat a vypravte se do kaváren, které vás okouzlí interiérem, prémiovou kávou nebo výbornými dezerty. Prošli jsme Brno a našli jsme nejlepší kavárny, které rozhodně stojí za vaši návštěvu. 

Brněnská káva, objevte tu prémiovou

Uspěchané Brno ukrývá spoustu míst, kde vás přivítá vlídná atmosféra a vůně čerstvě pražené kávy. Mnohé podniky lákají hosty na domácí speciality z lokálních surovin i na stylově zařízený interiér. Poznejte místa klidu a vyberte si z nejlepších brněnských kaváren. A když najdete v diáři prostor, můžete vyrazit i na kávový festival. 

Industriální interiér, perfektní káva, SKØG


Zdroj: https://www.instagram.com/p/CaHKwCzraRI/

Pokud hledáte dokonalý kávový zážitek, pak vyrazte do kavárny SKØG. Jedná se o poměrně mladou kavárnu, která si chuťové buňky návštěvníků získává dokonalou kávou z vlastní výběrové pražírny. Ochutnáte nejrůznější kávové speciality, vyrazíte na snídani, oběd i koktejl. Poznejte krásné prostředí největší brněnské kavárny. 

Adresa: Dominikánské náměstí 187/5 
Telefon: +420 607 098 557
Web: https://www.skog.cz

Jako v bavlnce, V Melounovém cukru


Zdroj: https://www.instagram.com/vmelounovemcukru/

Výborná káva, ke které si musíte objednat některý z vyhlášených dezertů. Interiér kavárny je domácí a příjemný, nabídka vynikajících dezertů se neustále obměňuje. Zvenčí kavárna působí nenápadně, o to větší překvapení na vás čeká, až vstoupíte dovnitř. Ponořte se do sladkých chutí dezertů a hořké chuti výborné kávy. Večer se můžete vrátit na sklenku vína. 

Adresa: Františkánská 494/17, 602 00 Brno
Telefon: +420 776 621 538
Web: https://www.facebook.com/kavarnacukrirodinky

Rezervace nutná, Coffee Bar Mymika


Zdroj: https://www.facebook.com/coffeebar.mymika/?locale=cs_CZ

Oblíbenost podniku dokládá jeho trvalá obsazenost. Moderní, a přitom útulný interiér vás vyzve k poklidnému vypití výborného šálku kávy. K němu si můžete objednat domácí dezerty, sendvič nebo domácí limonádu. Určitě ochutnejte některý z voňavých koláčů. 

Adresa: Lidická 698, Brno-střed-Veveří
Telefon: +420 604 109 702
Web: https://www.facebook.com/coffeebar.mymika

Nezklame vás Kafec


Zdroj: https://www.instagram.com/kafecbrnoorli

Kafec je síť podniků, několik poboček mají i v Brně. Jsou sázkou na jistotu, pokud si chcete dopřát výborné espresso. Nabídka je pravidelně obměňována, sortiment je doplněn o sladké i slané snídaně, domácí limonády a výborné dezerty. Ochutnat můžete například kávu z Etiopie, Ugandy, Peru, Brazílie nebo Mexika

Adresa: Orlí 16, Brno
Telefon: 537 021 965
Web: https://www.kafec.cz/kavarna/kafec-brno-orli

Neformální Kafara


Zdroj: https://www.instagram.com/kafarabrno

Mimo ruch centra objevíte malinkou a téměř zapomenutou kavárnu Kafara. Je příjemně milá, zřízená v prostorách bývalé fary. Snad možná proto zde na vás dýchne klid a smíření. Posedět můžete i na venkovní zahrádce, podává se výborná káva a domácí dezerty. Kavárna je i místem pro pořádání besed či koncertů. 

Adresa: Fryčajova 78/16, 614 00 Brno-Maloměřice
Telefon: +420 720 077 465
Web: https://www.kafara.cz

Povinnost kafařů, návštěva u Placzka


Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1399910093584873&set=a.743494000259873&locale=cs_CZ

Café Placzek najdete v samotném centru Brna a ochutnáte kávu z vyhlášených českých i zahraničních pražíren. Kávu budete pít v jedné z nejkrásnějších brněnských kaváren. Jídelní lístek vás nadchne. Výborné snídaně, drobné občerstvení i vyhlášené speciality. Už jste někdy ochutnali lívance s pravým Tiramisu a čerstvými jahodami?

Adresa: Minoritská 4, Brno
Telefon: +420 602 205 555
Web: https://cafeplaczek.cz

Na Zelňáku Café Momenta


Zdroj: https://www.instagram.com/cafemomenta

Na ruch okolo vás zapomenete v Café Momenta. Vychutnáte si šálek kávy od malých tuzemských nebo zahraničních pražíren, nabídka se pravidelně obměňuje a vy vždy narazíte na něco nového. Kavárna má vlastní výrobu francouzských zákusků, specialitou jsou zmrzlinové zákusky. 

Adresa: Zelný trh 2
Telefon: +420 731 371 400
Web: https://www.cafe-momenta.cz

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.