Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Prosluněné jarní prázdniny. V lyžácích nebo v plavkách?

Prosluněné jarní prázdniny. V lyžácích nebo v plavkách?

Jarní prázdniny lákají na dovolenou především rodiny s dětmi, kterým vyhlášené volno nabízí možnost příjemné dovolené. Můžete se vypravit za sněhem nebo naopak do prosluněných míst na nádherné pláže. Sněhová nadílka připravuje výborné podmínky i pro lyžování v tuzemsku.

Utečte za teplem

Je mnoho míst, které nabídnou nádherně prohřáté moře a pláže zalité slunce v době, kdy u nás nebezpečně klesá rtuť teploměru. Vybrat můžete exotické destinace, ale i místa, která příliš nepotrápí vaši peněženku
Nádherně můžete strávit jarní prázdniny v Egyptě. Moře bývá sice chladnější, ale láká příznivce potápění. Ostatní si užijí krásné opalování a lenošení v hotelových resortech s vyhřívanými bazény. Egypt je perfektní destinací na jarní prázdniny, protože vás nebudou trápit úmorná vedra a můžete se vypravit na fantastické výlety do vnitrozemí
Příjemně slunečné počasí a krásné koupání si o jarních prázdninách můžete užít na Kapverdách, Kanárských ostrovech nebo například v kouzelné Dominikánské republice.

Za koupáním i za luxusem

Jen pár hodin letu vás dělí od luxusu Spojených arabských emirátů. Za jarní prázdniny můžete zažít nádherné koupání, nekonečné nakupování i procházky kolem výstřelků a perel místní architektury. Například fantastická Dubaj vás nepřestane udivovat a uvidíte, že týden v jiném světě je skvělým odpočinkem, který přinese pozitivní energii do dalších týdnů.

Lyžování o jarních prázdninách

Alpy lákají skvělými sněhovými podmínkami a vůbec se nemusíte bát vypravit se do Alp s dětmi, které na lyžích teprve začínají. Rakouské, Italské, Francouzské nebo Slovinské Alpy nabízí nespočet tras, které jsou vhodné pro děti nebo pro začátečníky. Mnoho resortů připravilo zvýhodněné ski pasy kombinované se vstupy do termálních bazénů. Přes den lyžování a ve večerních hodinách odpočinek a dovádění ve vyhřívaných bazénech.

Dovolená u blízkých sousedů

Slovensko nebo Maďarsko nabízí krásnou kombinaci lyžování, výletů a termálních koupališť. Vypravit se můžete do blízkosti aquaparků, odpočinkových termálních koupališť nebo na upravené sjezdovky. Oceníte blízkost destinací i možnost prohlédnout si nádherná centra měst, pamětihodnosti nebo přírodní krásy jakými jsou krasové či ledové jeskyně.

Lyžování za humny

Sněhová nadílka připravila skvělé podmínky pro lyžování v tuzemsku. Nemusíte vyrážet daleko abyste si vychutnali lyžování či běžkování do sytosti. Vyrazte do Orlických hor, objevte krásy Beskyd či Krkonoš nebo se vypravte do Jeseníků, kde si kromě lyžování užijete i termální koupaliště. Vypravit se můžete na celý týden nebo kombinovat jednodenní lyžařské výlety s výlety za poznáním a odpočinkem. 
A pokud vás láká jen lenošení ve dvou, můžete se vypravit na některý ze skvostných lázeňských nebo wellness pobytů.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.