Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Žebříčku nejlepších hotelů světa kraluje brazilský Coline de France
Zdroj: Facebook - Hotel Colline de France; odkaz: www.facebook.com/hotelcollinedefrance/photos

Žebříčku nejlepších hotelů světa kraluje brazilský Coline de France

Zajímá vás, jaké hotely světa jsou mezi cestovateli nejoblíbenější? To a mnohé další každoročně prozrazuje cestovatelský portál TripAdvisor v rámci cen Travellers´ Choice.

Návštěvníci cestovatelského portálu TripAdvisor si určitě mohli povšimnout pravidelného oceňování v rámci kategorií Travellers´ Choice. Výsledky vznikají na základě recenzí uživatelů, které jsou prostřednictvím důmyslného algoritmu vyhodnocovány. V jednotlivých kategoriích už se objevily nejlepší destinace světa, národní parky, ale také nejúchvatnější pláže. Tentokrát přišlo na přetřes ocenění hotelů.

Nejoblíbenější hotely světa

První příčku obsadil hotel Colline de France, jehož název je tak trochu zavádějící. Nenachází se ve Francii, jak by si mohl, kdo myslet, nýbrž v brazilském městě Gramado. Označení France navozuje spíše atmosféru hotelu a koncept vnitřních interiérů. Ty jsou laděny do rokokového a klasicistního stylu. Cítit se v něm budete, jako na některém z francouzských zámků. Hotel Coline de France získal prvenství mimo jiné i za čistotu, lokalitu a za vynikající poměr mezi cenou a kvalitou služby. Mnozí návštěvníci vypichovali právě nadstandardní služby hotelu.

I když se žádný hotel z České republiky neobjevil v první desítce, přesto jsou tu někteří jiní zástupci z Evropy. Na druhém místě se umístil hotel The Omnia ležící ve švýcarském Zermattu, který cílí spíše na náročnější klientelu. Třetím nejoblíbenějším hotelem byl Sani Dunes situovaný na řeckém Chalkidiki. A jaké ostatní hotely mají své pevné místo ve známém žebříčku Travellers´ Choice?

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.