Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Klenot Thajska nyní s přímým letem z Brna

Klenot Thajska nyní s přímým letem z Brna

Nádherná ostrovní provincie, která je přímo smaragdem v náhrdelníku krás Thajska, je Phuket. Na největší thajský ostrov se můžete nyní vypravit přímým letem z Brna. Nedotčené pláže a nádherné kokosové háje budete obdivovat za méně než půl dne pohodlného letu.

Nejlepší doba na návštěvu Phuket

Tropická a bujná vegetace je na ostrově díky monzunovému klimatu. Střídají se dvě období. Suché a deštné. Od listopadu do dubna je vrchol turistické sezony, počasí je slunečné. Od května do října je monzunové období. Pro něj jsou charakteristické občasné silné dešťově srážky během jinak horkého dne. 
Phuket je ideálním místem pro lenošení na pláži, potápění a šnorchlování, turistiku nebo poznávání kulturních památek. Užijete si zde nakupování a výbornou místní kuchyni. Večer láká Phuket pestrým nočním životem.

Nádherné pláže ostrova Phuket

Phuket je lemován nádhernými plážemi. Vybrat můžete rušná a živá místa, jako například atraktivní pláž Patong nebo naprosto klidnou pláž Kata, ideální místo pro rodiny s dětmi. V jižní části je vyhledávanou pláží Naiharn beach s bělostným a hebkým pískem a romantikou dýchá menší pláž Yanui beach.

Z Brna do Thajska

Dříve bylo cestování do Thajska časově a logisticky náročné, dnes se můžeme těšit na přímý let na ostrov Phuket. Na oblíbený ostrov budou pravidelně vypravovány charterové lety italské společnosti NEOS. Zhruba od poloviny prosince až do dubna bude možné odletět na Phuket každé úterý.

Příznivé ceny za letenku Economy

Celková doba letu bude přibližně 11 hodin, cestujícím poskytne zázemí Boeing 787-9 Dreamliner. Přepraví více než 350 cestujících. V ceně nákladnější letenky je objemnější zavazadlo, nápoje a drobné občerstvení a dva chody jídla. 
Levnější letenka zahrnuje jeden teplý pokrm, drobné občerstvení a menší objem přepravovaných zavazadel.

Další destinace s přímým leteckým spojením

Z České republiky přibývá přímých leteckých spojení každým rokem. Nově se můžete vypravit na Madagaskar, Srí Lanku nebo Keňu. Přímé lety jsou vypravovány i do Dominikánské republiky či Zanzibaru.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.