Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Exotika bude dostupnější. Vydejte se z Prahy přímým spojem do Thajska

Exotika bude dostupnější. Vydejte se z Prahy přímým spojem do Thajska

Thajsko se každým rokem stává stále populárnějším místem pro dovolenou. Mnoho návštěvníků okouzlila dovolená v Thajsku natolik, že se sem stále vracejí. Od zimy bude tato destinace v jihovýchodní Asii dostupnější i českým turistům.

Vůně exotiky za pár hodin

Už v loňském roce představila nejstarší česká cestovní kancelář přímé lety do vybraných exotických destinací. Češi se exkluzivně bez zdlouhavého mezipřistání dostanou například do Dominikánské republiky či na Zanzibar. Od zimy nabídne Čedok také přímé spojení z Prahy do Thajska a na Madagaskar.

Aktuálně žádný přímý spoj z Prahy do jedné z nejoblíbenějších destinací neexistuje. Obvykle se létá s mezipřistáním v Dubaji, Dauhá, Mnichově či Istanbulu. Takový let trvá 15 hodin i více. Přímé lety Praha - Thajsko odstartují od 7. ledna 2023. Létat se bude jedenkrát týdně na letiště provincie Krabi, cesta potrvá 11,5 hodiny.

Přímé lety z Prahy za exotikou: 

  • Praha - Dominikánská republika - 10, 5 hod.
  • Praha - Zanzibar - 8,5 hod.
  • Praha - Madagaskar - 10 hod.
  • Praha - Thajsko/Krabi - 11,5 hod.

Pohodlí na cestách za zážitky

Přímé lety z Letiště Václava Havla do Thajska odbaví polský národní letecký dopravce LOT Polish Airlines s nejmodernějším dálkovým letadlem typu Boeing 787-9 Dreamliner pro 294 cestujících ve 3 třídách na palubě: business, premium a economy. 
Ve střední Evropě platí LOT za bezkonkurenčně největšího dopravce s dálkovými lety. 

Útesy, zeleň a nejkrásnější filmové pláže

Provincie Krabi se nachází v jižní části Thajska. Nejkrásnější a nejklidnější destinace vás okouzlí pohádkovými ostrůvky, zelení porostlými útesy, kýčovitě tyrkysovým mořem a nádhernými plážemi. Ty zazářily ve filmu Muž se zlatou zbraní či v kultovním snímku Pláž s Leonardem Dicapriem, který pobíhal po slavné zátoce Maya Bay. Ta byla po letech uzávěry znovu zpřístupněna turistům, ovšem za velmi přísných podmínek.

Oblast Krabi ukrývá i několik národních a přírodních parků. Například Khao Phanom Bencha, panenský deštný les plný vzácné fauny a vodopádů. 

Vyberte si některý ze zájezdů na Krabi a poznejte skutečný ráj na zemi

Plánujete zimní dovolenou? Vyberte si právě teď zájezd do jedné z exotických zemí

Dle slov generálního ředitele cestovní kanceláře Čedok se mnoho klientů opět vrací k nákupu dovolené v předprodejích. Takzvané first minute zájezdy zažívají po covidové pandemii obrovský boom. Proto letos nabízí široký výběr exotické dovolené již od poloviny dubna. Oproti loňskému roku došlo k navýšení leteckých pobytových zájezdů až o 70 %. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.