Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

K moři s dětmi? Víme kam vyrazit

K moři s dětmi? Víme kam vyrazit

Vybrat dovolenou, která by uspokojila tužby všech členů rodiny, není snadné. Maminky se těší na odpočinek od domácích povinností, tatínci přivítají sportovní aktivity a děti chtějí zábavu, dovádění a celodenní koupání. Našli jsme přesně taková místa, která rodiny s dětmi hledají. Prozradíme vám přímořské destinace jako stvořené pro rodiny s dětmi. 

Vyrazte do Chorvatska

S malými dětmi potřebujete volnost během cestování, a to vám blízkost Chorvatska umožní. V autě můžete mít zabalené vše potřebné, během cesty zařadíte tolik přestávek, kolik potřebujete. Můžete cestu rozdělit a strávit den ve Slovinských termálních koupalištích nebo v některém z národních parků Chorvatska
S dětmi volte all inclusive program, zajistí vám úplné pohodlí. All inclusive zahrnuje kromě nápojů a jídla, které jsou v horkém dni nezbytné i zmrzlinu a drobné občerstvení v podobě svačinek. 

Kam do Chorvatska s dětmi

V severní části objevíte písečné pláže na ostrově Rab nebo v osadě Medulin v blízkosti Puly. Menší písečná pláž je v Opatiji. Příjemné pláže pro rodiny s dětmi najdete na ostrově Pag nebo na ostrově Krk. Oba ostrovy jsou dobře dostupné, s pevninou je spojuje most. Stačí popojet níže a krásná střediska pro rodiny s dětmi jsou u Zadaru nebo ve středisku Šibenik-Solaris. V Solarisu hledejte i jediný hotel, který není nazýván jako hotel pro rodiny s dětmi, ale přímo jako dětský hotel. Kopíruje koncept podmořského světa, na efektech, které spatříte na budově se podíleli výtvarníci studia Disney. Pokud hledáte ideální místo pro děti, pak jste v Solarisu na správné adrese. 
Nezklamou vás ani pláže na Makarské riviéře, celá řada hotelů je doplněna o venkovní a vnitřní bazény, wellness zóny a dětské atrakce. Vyrazte do Brely, Bašky Vody nebo do města Makarská

Písečná Itálie

Itálie je oblíbená pro písečné pláže a mírný vstup do vody. S malými dětmi zde nemůžete šlápnout vedle. Příjemná je také doprava do Itálie, Itálie je blízko a po cestě je mnoho zajímavých míst, kde se můžete zastavit. S dětmi v Itálie zpravidla vybíráme blízké destinace jako například Bibione nebo Caorle. Zalíbí se vám ale i Palmová riviéra. Kdo touží po klidné dovolené a minimu turistů, vyrazí s dětmi na ostrov Sardinie. Letecká doprava na Sardinii je pohodlná a dá se zvládnout i s malými dětmi. 

Prosluněné Španělsko

Dovolená s dětmi ve Španělsku už vyžaduje letecké spojení, ale nebudete litovat. Španělsko má mnoho hotelů přizpůsobených pobytu pro nejmenší děti. Nechybí aquaparky, skluzavky, dětská hřiště, venkovní i vnitřní herny. Španělsko se může pyšnit krásnými písčitými plážemi, mírným vstupem do vody a průzračnou mořskou hladinou
Ke Španělsku náleží kouzelná Mallorka, která je ideální destinací pro klidnou rodinnou dovolenou. Dětské mini kluby jsou samozřejmostí, na dobře vybavených písečných plážích nebude nejmenším návštěvníkům nic chybět. 

Klidné řecké ostrovy

Na ostrovech Kréta nebo Kos najdete hned několik hotelů, které mají rozšířenou nabídku služeb o animační program pro děti, některé hotely dokonce nabízí hlídání dětí. Řecké ostrovy jsou poměrně klidné, pláže jsou vysypány jemným a hebkým pískem, vstup do moře je mírný. Objevíte dětská hřiště, nespočet atrakcí i tobogány. A když budete chtít vyrazit na výlet, vydejte se do pavího parku na ostrově Kos. Pávi jsou zde ochočení a děti je mohou krmit. Blízkost turistů a jejich pochoutek si v pavím parku užívá i množství krásných a mazlivých koček.

Cenově příznivé Bulharsko

Letecky se budete muset vypravit i do Bulharska. Bulharsko má krásné pláže, v posledních letech modernizovalo hned několik resortů. Čekají vás rozsáhlé aquaparky, hotely v těsné blízkosti pláží a all inclusive program za příznivou cenu. Populární hotely jsou na Slunečném pobřeží, klidnějším letoviskem je Primorsko
Pokud hledáte místo, kam můžete s dětmi vyrazit po celý rok za příznivou cenu, je to jednoznačně Egypt. Egyptské all inclusive služby jsou proslulé a synonymem naprostého pohodlí během dovolené. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.