Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Kam na dovolenou v červnu 2021

Kam na dovolenou v červnu 2021

Cestování už se pomalu, ale jistě probouzí k životu. Pokud plánujete dovolenou u moře, otevírají se vám nové možnosti. Přinášíme vám několik zajímavých destinací a tipů, kam budete moci v červnu vyrazit.

Turistické destinace se otevírají cestovatelům. I když restrikce v jednotlivých zemích stále polevují, buďte připraveni na všeobecné podmínky spojené s konkrétním státem. Kromě plavek, osušky na pláž a běžného vybavení si se sebou budete muset přibalit ještě jedno důležité potvrzení.

  • PCR nebo antigenní test.
  • Potvrzení o prodělání nemoci covid-19.
  • Potvrzení o očkování.

Aktuální požadavky je vhodné ověřit ještě před odjezdem, jelikož se podmínky a pravidla v přímořských letoviskách stále mění. Obecně platí, že výše uvedená podmínka se nevztahuje na malé děti.

Kde si užít nezapomenutelnou dovolenou u moře?

Když vyrazíte do některé z níže uvedených zemí, počítejte s tím, že při návratu budete muset vyplnit příjezdový formulář a zároveň vás před odletem domů bude čekat antigenní test nebo PCR test. Ten antigenní musí být starý 24 hodin a PCR test 72 hodin. Po příletu z těchto zemí nebudete muset řešit testování doma ani pětidenní karanténu.

Pak je tu skupina destinací, kde vás po návratu bude čekat PCR test.

U některých zemí to může být pětidenní karanténa zakončená PCR testem – Egypt, Tunisko, Turecko, Slovinsko, Maledivy, Seychely a Spojené Arabské Emiráty.

I zde platí výjimky pro očkované, kteří jsou alespoň 22 dní po první dávce očkování. To samé se týká i těch, kdo prodělali nemoc v posledních devadesáti dnech.

Máte vyhlídlou cílovou destinaci? Neváhejte a najděte si ten pravý zájezd mezi výhodnými last minute nabídkami.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.